Gegevens beschermen als een beveiligde verbinding wordt verbroken

Als u een VPN inschakelt, worden uw gegevens betrouwbaar beschermd terwijl u op internet surft. Echter, als de VPN-verbinding wegvalt, zijn uw gegevens onbeschermd en kunnen aanvallers deze stelen. Als je bijvoorbeeld door een winkelcentrum loopt, schakelt je telefoon van de ene wifi-verbinding naar de andere. Elke keer dat dit gebeurt, duurt het een paar seconden voordat Kaspersky VPN uw nieuwe verbinding beschermt.

Gebruik Kill Switch om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd beschermd zijn. Kill Switch zal de gegevensoverdracht via het internet afsluiten wanneer de VPN opnieuw verbinding maakt. Uw internetverbinding wordt hersteld zodra de VPN wordt ingeschakeld.

Kill Switch is standaard uitgeschakeld en Kaspersky VPN blokkeert uw internettoegang niet als de VPN-verbinding wordt onderbroken.

Om uw gegevens te beschermen, blokkeert Kill Switch de gegevensoverdracht via internet volledig, totdat de VPN is hersteld.

Om Kill Switch te gebruiken, moet je VPN-herstel inschakelen na een onderbreking.

Om Kill Switch in te schakelen:

1. VPN openen.
  2. Schakel in het gedeelte InstellingenKill Switch in.
  3. De app kan u vragen om VPN-herstel na een onderbreking in te schakelen en de vereiste rechten te verlenen. Volg de instructies in de app-interface.

De applicatie blokkeert uw internettoegang als de VPN-verbinding wordt onderbroken. U bent weer online zodra de VPN-verbinding is hersteld.